Lifehacks

Welke wartel maat?

Welke wartel maat?

Hoe groter de maat hoe kleiner de wartel. De kleinere maten (22 en 18) zijn geschikt lichte visserij op forel en witvis. Maat 14 en 10 zijn goed voor feederen en wat zwaarder op forel en baars terwijl 10 en 6 goed zijn voor lichte visserijen op roofvis.

Welke wartel voor welke kabel?

Voor kabeldiameter 13 mm tot en met 21 mm is de M32 wartel van Wiska geschikt. Dit product is gemaakt van kunststof en wordt geleverd per stuk. Voor kabeldiameter 16 mm tot en met 28 mm is de M40 wartel van Wiska geschikt. Dit product is gemaakt van kunststof en wordt geleverd per stuk.

Welke wartel?

Welke maat wartel heb ik nodig?

Size/Maat: Lengte: Test (kg):
#1 18,4mm 47kg
#2 17mm 43kg
#3 15,4mm 40kg
#4 14mm 35kg

Wat is een veel gebruikte m maat voor wartels?

Het wartel assortiment begint bij M12 en loopt door tot M63. Elke wartel heeft een ander klembereik. Zo heeft de M12 wartel een klembereik van 3 tot 6 mm, dit is het kleinste klembereik. Het grootste klembereik heeft de M63 wartel: 35 tot 42 mm.

Wat is pg16 wartel?

Productbeschrijving. Deze wartel wordt gebruikt om kabels door te voeren. Waardoor het gebruik van de betreffende kabeldoos waterdicht is.

Waarom een wartel?

Een wartel biedt de oplossing. Het zorgt voor perfecte afdichting van uw kast zodat deze beschermd is voor invloeden van buitenaf, zoals vocht, stof of straling (EMC). Bovendien kan een wartel bij dynamische belasting van uw kabels zorgen voor trekontlasting.

Wat is een m20 wartel?

Deze wartel wordt gebruikt om de kabelingangen in spuitwaterdichte montagedozen vocht- en stofdicht af te sluiten. Hij is vervaardigd uit polyamide en is geschikt voor kabels met een buitendiameter van 6 tot 13 mm.

Wat doet een wartel?

Een wartel kan zorgen voor een goede kabeldoorvoer. Een (kabel)wartel is een voorziening om kabels door een wand te voeren. Een wartel zorgt er daarbij voor dat kabels niet tegen de wand aan schuren en schade oplopen.

Waar dient een wartel voor?

een kabeldoorvoer, een voorziening om kabels door een wand te voeren, als bescherming tegen het schavielen en om te voorkomen dat er vloeistoffen of gassen langs de kabel lekken. Ook de aansluiting na (gezien in de stroomrichting van het water of gas) een stopkraan wordt vaak als wartel uitgevoerd.

Wat is PG maat?

Bij de intreding van het Millennium werd de oude bekende PG draad vervangen door de metrische draad. Op 31 december 1999, werd de DIN 46320 norm voor PG schroefdraadverbindingen ingetrokken. De afmetingen PG 7 tot PG 48 werden vervangen door de metrische afmetingen M 12 tot M 63.

Wat is een wartel kraan?

Met een wartel wordt een soort van klemmende ring bedoeld die twee delen aan elkaar schroeven. Deze wordt vaak gebruikt bij het plaatsen van een kraan in een leiding. Een wartel bevindt zich namelijk tussen de kraan en de leiding en kan bij elke soort kraan voorkomen.

Hoe werkt wartel?

Een wartel is een klemmend gedeelte in een doorvoer voor buizen of kabels. Wartels worden vaak gebruikt bij het plaatsen van een kraantje in een leiding en bij tuinslangen om hulpstukken aan de slang te bevestigen.